juni 27, 2024

Feestelijke opening van het nieuwe pand

Op zaterdag 29 juni vond de feestelijke opening van het nieuwe pand van Van der Moolen plaats. Dit bijzondere evenement begon om 13:30 uur op het nieuwe adres De Ossenboer 9 in Enschede. Vele genodigden verzamelden zich om dit heugelijke moment samen te vieren. Om 14:30 uur werd het nieuwe pand officieel geopend door de burgemeester van Enschede, die samen met de oprichter van het bedrijf, de heer Van der Moolen sr., het lint doorknipte. De heer Van der Moolen sr. richtte het bedrijf op in 1966, wat deze ceremonie extra speciaal maakte.

Na de officiële opening volgde een middag vol gezelligheid. De aanwezigen werden getrakteerd op een breed scala aan heerlijke hapjes en drankjes, bereid door lokale cateraars. Deze feestelijke gelegenheid bood de perfecte mogelijkheid om in een informele sfeer kennis te maken met het volledige team van Van der Moolen. Medewerkers stonden klaar om vragen te beantwoorden en verhalen te delen over hun ervaringen bij het bedrijf.

Daarnaast werden er rondleidingen georganiseerd door het nieuwe pand. Bezoekers kregen een unieke kijk achter de schermen en konden zien hoe de authentieke producten van Van der Moolen met zorg en vakmanschap worden vervaardigd. De moderne faciliteiten en innovatieve productietechnieken maakten grote indruk op de aanwezigen.

De feestelijke opening was een groot succes. Het evenement werd goed bezocht door klanten, zakenrelaties, vrienden en familieleden, die allen enthousiast waren over de nieuwe locatie en de toekomstplannen van het bedrijf. Deze speciale dag markeerde een belangrijk moment in de geschiedenis van Van der Moolen en werd gekenmerkt door vreugde, trots en optimisme.

«