Op zaterdag 29 juni vond de feestelijke opening van het nieuwe pand van Van der Moolen plaats.
Bericht lezen
Onlangs verscheen Van der Moolen in het blad ‘Twentse familiebedrijven’, een prachtig portret.
Bericht lezen
Al meer dan een halve eeuw een familiebedrijf Ik zie het runnen van een familiebedrijf als een eervolle taak. Want […]
Bericht lezen
Het kan verkeren; uit een oer-Hollandse plensbui binnenstappen in een urban jungle. De combinatie van groene planten, aardetinten en luxe […]
Bericht lezen
Mie gemaakt volgens een eeuwenoud procedé. Iedereen zou het genoegen moeten hebben om de authentieke smaak en structuur van traditioneel […]
Bericht lezen
Aan het woord is Peter van der Moolen, eigenaar van Van der Moolen Noodle & Pasta Solutions Van De Jordaan […]
Bericht lezen
De ontmaskering van mie… Kook je Chinees, dan koop je mie. Kies je voor Italiaans dan pak je pasta. Simpel […]
Bericht lezen
Wat is het verschil tussen ambachtelijke mie en de mienestjes die jij in de supermarkt koopt? Dat is de vraag […]
Bericht lezen