Gewalste mie, ons ambacht; de beste pasta, onze trots!

Het mengen en walsen van het deeg

Alles begint met de machine waar de ingrediënten worden gemengd en gekneed, om vervolgens via het authentieke proces ‘dubbelgewalst’ te worden. Zo ontstaat er een luchtig deeg. Hoe luchtiger de mie, des te meer smaken de mie tijdens het koken kan opnemen.

Het snijden van het deeg

Het deeg wordt met een speciale machine op het gewenste formaat gesneden. Bij deze stap is controle essentieel. De machine doet het werk, maar dit houden we nauwlettend in de gaten. Hierdoor kunnen we een uitstekende kwaliteit van de mie garanderen.

Vernieuwing en verrassing

Nieuwe producten verrijken ons assortiment, zoals deze groene overheerlijke algen noedels.

Het drogen van de mie

Het drogen van de gewalste mie is de laatste cruciale stap in het proces; de verse mie worden in speciale droogkasten gehangen, om daar ongeveer 14 uur op een lage temperatuur van gemiddeld 60 graden te worden gedroogd.

Het verpakken van de mie

De laatste stap in het proces is het verpakken van de mie. Dit kan in vele vormen: van grote blauwe kratten of dozen van 10 kilo voor de industrie, tot de 250 grams verpakkingen voor in de supermarkt.